ZsuZso Horgászház




Szeretnél egy jót horgászni, miközben a család is jól érzi magát a medencében vagy a jakuzziban és finom ételeket főzhettek a nyári konyhában, bográcsban, grillen vagy a kemencében?

Mesebeli csend, nyugalom és nyuszikat vagy őzikéket biztosan tudsz lencsevégre kapni a ZsuZso Horgászház körül, ami  a szántóföld közepén az egész év folyamán tilalom nélkül horgászható Fűzvölgyi-Öntöző Csatorna közvetlen partján helyezkedik el.

50 nm-es gerendarönk faház egész évben  6+2 fő kényelmes pihenését-üdülését biztosítja. Az alsó szinten 1 db franciaágy valamint egy kihúzható két személyes ülőgarnitúra és mindennapos használathoz szükséges konyhai eszközökkel és gépekkel ( mikro, vízforraló, tűzhely, sütő, kenyérpirító, kávéfőző) felszerelt amerikai konyha található, a felső szinten 4 db egyszemélyes ágy van egy légtérben. Kint egy nyári konyha kemencével, grillezési, bográcsozási lehetőséggel biztosítja, hogy finomakat főzhessetek.

A házban elektromos fűtés van, az alsó és felső szinten is külön klímával lehet nyáron hűvösen tartani a házat. Az alsó és a felső szinten is külön tv van és wifi is elérhető.

A ház előtt egy 8x5 méteres  3 vízsugaras nyakmasszázzsal felszerelt medence található, aminek az egyik sarkában egy 8 fős fűthető jakuzzi lett kiépítve. 

A fürdőszoba a ház mellett közvetlenül egy kisebb gerenda rönkházban található, ahol kényelmes zuhanyzási lehetőség van.

A part kb. 35 méter hosszan horgászható, 1,5-2 méter mély (téli időszakban alacsonyabb a víz), etetett bójával jelölt pontyozó, amúrozó és bójával jelölt süllőző, csukázó hellyel várja a horgászokat. Egy a vízbe nyúló stég található a parton, de a part teljes szélességében horgászható. Csónakhasználatra van lehetőség, amihez elektromos motort és akkumulátort biztosítunk. A csatornán a víziturizmus engedélyezett.

A Fűzvölcsi-csatornában vagy ahogy az itteniek ismerik a Nagyéri-csatornában számos rekord halat fogtak az elmúlt időszakban, nyáron nem ritka vendég a 20 kg közeli amúr sem. Ponty, keszeg, compó, süllő, csuka, balin is gyakran a horogra akad. Tavasztól folyamatos ponty és süllő telepítés zajlik nem messze a horgászháztól.  BácsHosz telepítések

kutyát sem kell otthon hagyni, őt is lehet hozni nyaralni. Házi kedvencekre különdíjat nem számítunk fel.